Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd.

Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: PHIDIX
Aantal werknemers: 100~120 mensen
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 60% - 70%
Beschrijving bedrijf
De Controles (PMC) van de Phidixmotie begonnen de zaken in 2004, oorspronkelijk als internationale handel bedrijf-Shanghai Phidix Uitwisselend Co., Ltd (Hoofdkwartier van PMC), en werden de enige gemachtigde Kabelassembleur in China door de Amerikaanse gebaseerde de Motiecontroles (CMC) van bedrijfcablecraft in 2011.

 

CMC was oorspronkelijk een dochteronderneming van Tuthill-Groep (meer dan 100 jaar geschiedenis), gestationeerd in New Haven Indiana de V.S. en werd onafhankelijk in 2011. CMC kan de diverse high-end producten van de aandrijvingscontrole en techniekoplossingen aanbieden. De productregel omvat controle flexibele schacht van de diverse specificaties, cabineeenheden en een categoriewaaier van standaarddelen, die wijd in high-end industriële klantenmarkten wordt gebruikt, zoals luxebus, zware vrachtwagen, ruimte, bouwmachines, spoorvervoer, landbouwmachines, het tuinieren materiaal, raceauto's, militaire voertuigen, tanks enz. als selectie van verschuivingscontrole, gaspedaalkabel, koppelingskabel, remlijn, klep en andere mechanische transmissiecontroles.

 

Vlak nadat CMC de onafhankelijke groep in 2011 werd, werd PMC de enige gemachtigde Assembleur in China verantwoordelijk voor de productie, assemblage, verkoop, technische ondersteuning, de naverkoopdienst van controlepunten van CMC, deed dienst als multifunctioneel beheer en ontwikkelingscentrum (PMDC) voor R&D van creatieve controletechnologie, delen ook vervaardigend, kabelassemblage en de invoer en de de uitvoerzaken.

 

Vandaag, over de hele wereld verkopen duizenden gepersonaliseerde producten die door PMC in China worden ontworpen en worden geproduceerd aan.

Phidix Motion Controls (Shanghai) Co., Ltd.

 
Certificaat
Standaard:RECOGNITION OF CERTIFICATION
Aantal:50051628
Uitgiftedatum:2011-09-26
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:Cablecraft Motion Controls
Standaard:IATF 16949:2016
Aantal:50051628 IATF16
Uitgiftedatum:2019-06-29
Vervaldatum:2022-06-28
Scope / Range:
Uitgegeven door:DQS
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal